Nieuws

Spik-splinternieuwe digitale leeromgeving

Trots op de spik-splinternieuwe digitale leeromgeving voor onze ZZPers. Samen maken we de zorg beter 👌🏻 Al onze ZZPers kunnen nu gebruik maken van de e-learning modules van De Nodige Zorg.

Op zoek naar vrijheid?

Werk jij in de zorg en ben je ook op zoek naar meer vrijheid? Bij De Nodige Zorg bieden we afwisselend werk waarbij je zelf je werkzaamheden mag bepalen. Daarnaast ben je vrij in het bepalen van waar en wanneer je werkt.   Wil je meer weten? Bekijk dan de rest van onze website.

Haak jij bij ons aan?

Werk jij in de zorg als helpende, verzorgende of verpleegkundige? Ben je ook op zoek naar meer vrijheid? Bij De Nodige Zorg bieden we afwisselend werk voor ZZP-ers en uitzendkrachten. Je bent vrij in het bepalen van waar en wanneer je welke diensten werkt. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.

Interview door Paytra

“Ons hoofddoel is dat zorgprofessionals het plezier terugvinden in hun werk.” Ons verhaal, Anita Berben en Hugo van Wely van De Nodige Zorg. Nog maar net gestart, maar vol passie; dat typeert Anita en Hugo van De Nodige Zorg. Beide hebben ze jarenlange ervaring in de zorg: Anita onder andere als IC-verpleegkundige en zorgcoach en Hugo als IC-verpleegkundige en docent hbo-Verpleegkunde. Hugo runt ook al jaren het trainingsbureau Life2save, dat trainingen aanbiedt als EHBO, reanimatie en verpleegtechnische vaardigheden. Nu zijn ze gestart met De Nodige Zorg, een bemiddelingsbureau voor zzp’ers en uitzendkrachten in de zorg. Hun hoofddoel is dat zorgprofessionals het plezier terugvinden in hun werk, doordat ze waardering en vrijheid krijgen om hun vak uit te oefenen. “Met onze ervaring, ons netwerk en de service van Paytra als backoffice-dienstverlener, kunnen wij veel dingen beter regelen voor zorgprofessionals en zorgorganisaties. Dat is ook ons doel: om het voor alle partijen goed te doen.” Kwaliteit in de zorg Wat ons onderscheidt van andere bemiddelings- of uitzendbureaus in de zorg is dat we allereerst zelf uit de zorg komen en daar nu ook nog werkzaam zijn. We spreken de taal en kennen de behoeften van zowel de zorgorganisatie als de zorgprofessional. Daarnaast…

Read more

Avonddienst bij JorisZorg

Afgelopen week werkte Anita Berben een dienst voor JorisZorg. Lees hieronder haar ervaring: “Van Intensive Care naar Slow Care maar met veel plezier! Gisteren weer een dienst gewerkt bij JorisZorg. Dit keer in Oirschot. Zo leer ik onze klant goed kennen en blijf ik op de hoogte van wat er speelt in het veld. Toegegeven, mijn oriëntatievermogen werd enorm op de proef gesteld in de vele gebouwen. Maar mede door de goeie overdracht van (net gediplomeerd) verpleegkundige Rowan, mijn plattegrond en hulpvaardige collega’s die me een welkom-gevoel gaven, had ik een heerlijke dienst! Zo hoort het. De foto is van vorige keer”, aldus Anita. 

Ben jij de volgende?

Yes! De Nodige Zorg heeft Facebook want er gebeurt veel in ons hagelnieuwe bedrijf. Zo hebben wij vandaag wéér een Rituals pakket weggegeven omdat we een nieuwe zorgkanjer ingeschreven hebben. En daar zijn we blij mee. Ben jij de volgende? Kijk op www.denodigezorg.nl voor meer informatie want wij zijn altijd op zoek naar zorgprofessionals (niv2 t/m 6).

Wil jij verwend worden met een Rituals pakket?

De Nodige Zorg is een nieuwe verbindende partner voor zorgverleners en zorgorganisaties. Met een mooie visie op zorg bieden wij brede ondersteuning voor en door zorgprofessionals. Zorg jij voor een nieuwe inschrijving? Dan verwennen wij jou met een Rituals gift card t.w.v. €30,-. Neem contact met ons op voor de voorwaarden via website www.denodigezorg.nl.

7/7