ZZP-er

ZZP

Ik wil werken als ZZP-er bij De Nodige Zorg

Ben jij op zoek naar een tijdelijke nieuwe werkomgeving zonder dat je in loondienst bent? Zoek je afwisseling en wil je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren en bepalen waar en wanneer je werkt? Wil je een eerlijk uurtarief en meer grip op je inkomsten en scholingsmogelijkheden?

Dat kan allemaal, als je aanhaakt bij De Nodige Zorg! Zorgtoppers die ingeschreven zijn bij De Nodige Zorg zijn nieuwsgierig en hebben de moed om elke dag te leren en te groeien. Ze verlenen zorg vanuit de wens van de cliënt.

Nieuwsgierig? Hieronder staat veel informatie over De Nodige Zorg. Als je meer vragen hebt, kijk dan ook eens bij de FAQ, onze voorwaarden of neem contact met ons op.

 

Waar ga ik werken en wat doe ik dan?

Binnen ons netwerk zijn er verschillende zorgorganisaties die blij zijn met jouw hulp. Jij kiest als zorgprofessional zelf wanneer je welke zorg gaat verlenen. Daarmee doe je datgene waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij zijn er van overtuigd dat het zorgen en verplegen zo voor jou weer een stuk zinvoller zal worden en meer voldoening zal geven.

Bepaal zelf wanneer je beschikbaar bent naast je privé-leven, huidige vaste baan of andere bezigheden. Naast De Nodige Zorg kun je je zonder concurrentiebeding ook inschrijven bij andere bureaus.

 

Wat ga ik verdienen?

Jouw uurtarief is jouw uurtarief! Als ZZP-er bepaal je jouw eigen all-in uurtarief waarbij je rekening houdt met jouw reiskosten en diensten op onregelmatige tijden. Tijdens feestdagen en/of in de nacht krijg je 20% toeslag op dit uurtarief. Tarief-hulp nodig? Kijk voor onafhankelijke informatie over tarieven van ZZP-ers in de zorg hier.

 

Hoe blijf ik bekwaam?

Bekwaam blijven was nog nooit zo makkelijk. Na inschrijving ontvang je van ons een inlogcode voor een digitale leeromgeving waar jij de verplichte en niet-verplichte -maar voor jou interessante scholingen- kan volgen. De verplichte scholingen zijn V&VN geaccrediteerd en de modules volg jij op momenten dat jij daar zin in hebt. Natuurlijk ontvang je hiervoor certificaten. Voor relevant contactonderwijs hebben wij jaarlijks een aantal data waarop jij in kan schrijven. Wij hanteren hiervoor een gereduceerd tarief.

 

En wat zijn de kosten voor mij?

Wij berekenen een bijdrage voor de systemen waarvan jij gebruik maakt zoals: planningApp, online-scholing, facturatie programma.  De kosten daarvan zijn € 20,- exclusief b.t.w. per maand. Deze kosten worden alleen berekend over de maanden waarin je gewerkt hebt.

 

Ik ben nu nog geen ZZP-er maar wil dat wel worden!

Wij helpen je graag omdat we begrijpen dat er nogal wat zaken zijn waar je aan moet denken als je als zelfstandige verder wil gaan. Hieronder hebben we een paar links opgenomen die je flink op weg kunnen helpen. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Inschrijven, hoe gaat dat?

Druk op de knop “contact” bovenaan deze pagina, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar. Wij geven je informatie over De Nodige Zorg en vertellen hoe wij werken. We luisteren naar jouw visie op zorg en het werken als ZZP-er. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Bij een wederzijdse match kun je je inschrijven bij De Nodige Zorg.

Vervolgens ontvang je via email het inschrijfformulier met het verzoek om de volgende digitale documenten:

• een kopie van een geldig ID (met BSN)

• kopieën van relevante diploma’s

kopie VOG (niet ouder dan  3 maanden bij inschrijving)

• kopie bewijs inschrijving Kamer van Koophandel & BTW nummer

• evt. BIG registratie nummer (vanaf MBO niv4)

• kopie polisblad & betalingsbewijs bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

• een actueel CV

• bewijs van aansluiting bij een erkende geschilleninstantie

• door inschrijving bij de Nodige Zorg verklaar je dat je nooit op staande voet bent ontslagen, niet bent geschrapt uit het BIG register en niet in het waarschuwingsregister Zorg en Welzijn staat. Ook verklaar je dat er geen zaken zijn waardoor aan je betrouwbaarheid, deskundigheid en integriteit zou kunnen worden getwijfeld (zie het inschrijfformulier)

• in sommige situaties kunnen we je vragen om referenties

Met al deze gegevens maken wij jouw profiel bij ons compleet. Vervolgens kun je met dit profiel via onze website inloggen zodat je op de hoogte blijft van openstaande en/of geplande diensten, jouw uren-overzicht, en nog veel meer.

 

Aan het werk:

We werken continue aan het vergroten van het aantal zorgorganisaties binnen ons netwerk waardoor de kans op passende diensten steeds groter wordt. Zodra jij interesse hebt om bij een zorgorganisatie binnen ons netwerk te gaan werken, wordt je profiel gedeeld met de klant. Na een match wordt er vervolgens een modelovereenkomst opgesteld (digitaal te ondertekenen door alle partijen). De in te vullen diensten van deze organisatie zijn vanaf dat moment  voor jou inzichtelijk in onze digitale omgeving.

Als jij een dienst geaccepteerd hebt, krijgt de zorgorganisatie dit te zien. Deze kan jouw aanbod bevestigen en zo wordt deze dienst definitief.

Na afloop van de dienst geef je zelf digitaal je uren in, hiervan wordt een uurstaat aangemaakt, De Nodige Zorg stuurt deze uurstaat door naar de klant. Zodra de klant akkoord gaat met de gewerkte uren uit de uurstaat, wordt er automatisch een factuur voor je opgemaakt over deze gewerkte uren. Deze wordt automatisch verstuurd aan de klant.

Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen

Klik hier of hier om gemakkelijk een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Alles over de WKKGZ

Klik hier voor alles wat je als ZZP-er moet weten over de WKKGZ.

Hoe word ik ZZP-er?

Klik hier als je wel wat hulp kan gebruiken nu je ZZP-er wil worden.

Verzekeringen, wat nu?

Klik hier als je meer wil weten over verzekeringen voor zorgprofessionals in de zorg. Let op, dit is een commerciële organisatie; wij hebben geen binding met hen maar hebben wel goede ervaringen met hen.

Is er ook een brancheorganisatie?

Jazeker, die zijn er zelfs meer dan één. Klik hier als je meer wil weten over Solopartners.

Checklist nieuwe ondernemer

Klik hier voor de 10 stappen van een nieuwe ondernemer (met een handige checklist).