Uitzendkracht

Slider

De leukste manier om te werken als uitzendkracht!

Ben jij op zoek naar een tijdelijke nieuwe werkomgeving zonder dat je in loondienst bent maar je wilt wel een marktconform salaris incl. verzekeringen, pensioenopbouw en zekerheid? Zoek je afwisseling en wil je veel ervaring opdoen binnen diverse organisaties? Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt als aanvulling op je vaste baan of studie?

Dat kán allemaal, als je aanhaakt bij De Nodige Zorg! Zorgtoppers die ingeschreven zijn bij De Nodige Zorg zijn nieuwsgierig en hebben de moed om elke dag te leren en te groeien. Ze verlenen zorg vanuit de wens van de cliënt.

Nieuwsgierig? Hieronder vind je veel informatie over De Nodige Zorg, specifiek voor een uitzendkracht. Als je toch nog vragen hebt, kijk dan ook eens bij de FAQ, onze voorwaarden of neem contact met ons op.

 

Waar ga ik werken en wat doe ik dan?

Binnen ons netwerk zijn er verschillende zorgorganisaties die blij zijn met jou hulp. Jij kiest als zorgprofessional zelf wanneer je welke zorg gaat verlenen. Daarmee doe je datgene waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij zijn er van overtuigd dat het zorgen en verplegen zo voor jou weer een stuk zinvoller zal worden en meer voldoening zal geven.

Bepaal zelf wanneer je beschikbaar bent naast je privé-leven, huidige vaste baan of andere bezigheden. Naast De Nodige Zorg kun je je zonder concurrentiebeding ook inschrijven bij andere bureaus.

 

Wat ga ik verdienen?

Jouw uurtarief is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Wij volgen echter wel de CAO VVT. Als uitzendkracht met een tijdelijk contract ontvang je dus ook onregelmatigheidstoeslag, een reiskostenvergoeding en heb je vakantiedagen.

 

Hoe blijf ik bekwaam?

Bekwaam blijven was nog nooit zo makkelijk. Na inschrijving ontvang je van ons een inlogcode voor een digitale leeromgeving waar jij de verplichte en niet-verplichte -maar voor jou interessante scholingen- kan volgen. De verplichte scholingen zijn V&VN geaccrediteerd en de modules volg jij op momenten dat jij daar zin in hebt. Natuurlijk ontvang je hiervoor certificaten. Voor relevant contactonderwijs hebben wij jaarlijks een aantal data waarop jij in kan schrijven. Wij hanteren hiervoor een gereduceerd tarief.

 

En wat kost dat voor mij?

Uitzending bij De Nodige Zorg is voor jou gratis. De kosten voor het gebruik van de systemen (planning, online-scholing, facturatie programma) zijn voor uitzendkrachten al verrekend.

 

Ik ben nu nog geen uitzendkracht, maar wil dat wel worden!

Bij uitzendwerk werken 4 partijen samen: jij (de uitzendkracht), de zorgorganisatie waar jij je uren werkt, wij van De Nodige Zorg en Paytra. Paytra is voor de uitzendkrachten de juridisch jouw werkgever en voor de Nodige Zorg een fijne backoffice partner. De arbeidsovereenkomst heb je dan ook met het uitzendbureau Paytra. De Nodige Zorg zorgt voor jouw begeleiding, beschikbare diensten, e-learning etc.

Wij helpen je graag verder wanneer je hier graag meer over wil weten. Hieronder hebben we een paar links opgenomen die je flink op weg zullen helpen. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Inschrijven, hoe gaat dat?

Druk op de knop “intakegesprek?” bovenaan deze pagina, dan maken we een afspraak. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar. Wij geven je informatie over De Nodige Zorg en vertellen hoe wij werken. Wij luisteren naar jouw visie op zorg en het werken als uitzendkracht. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen. En dan hopen we dat we samen een klik hebben!

Vervolgens ontvang je via email het inschrijfformulier met het verzoek om de volgende digitale documenten:

• een kopie van een geldig ID (met BSN)

• kopieën van relevante diploma’s

kopie VOG (niet ouder dan 1 jaar)

• evt. BIG registratie nummer (vanaf MBO niv4)

• een actueel CV

• een recente loonstrook voor de juiste CAO inschaling

• we willen ook dat je verklaart dat je nooit op staande voet bent ontslagen, niet bent geschrapt uit het BIG register en niet in het waarschuwingsregister Zorg en Welzijn staat. Ook verklaar je dat er geen zaken zijn waardoor aan je betrouwbaarheid, deskundigheid en integriteit zou kunnen worden getwijfeld (zie het inschrijfformulier)

• in sommige situaties kunnen we je vragen om referenties

Met al deze gegevens maken wij jouw profiel bij ons compleet. Met jouw profiel kan je via onze website inloggen zodat je op de hoogte blijft van openstaande of geplande diensten (deze planning is medio 2019 online), jouw urenoverzicht, beschikbare online scholingen, nieuws en nog veel meer.

 

Aan het werk:

We werken continue aan het vergroten van het aantal zorgorganisaties binnen ons netwerk waardoor de kans op passende diensten steeds groter wordt. Zodra jij interesse hebt om bij een zorgorganisatie binnen ons netwerk te gaan werken, maken jullie op verzoek onderling kennis. Soms telefonisch, soms in persoon. Er wordt vervolgens een overeenkomst / contract opgesteld (digitaal te ondertekenen door alle partijen). De diensten van die organisatie zijn vanaf nu ook voor jou beschikbaar.

Als jij een dienst geaccepteerd hebt, krijgt de zorgorganisatie dit te zien. Deze kan jouw aanbod bevestigen en zo wordt deze boeking definitief. Wanneer er vragen zijn is er de optie om contact op te nemen met de zorgorganisatie.

Na afloop van de dienst hebben jij en/of de zorgorganisatie nog de mogelijkheid om het aantal gewerkte uren aan te passen in de planning. Een juiste weergave in de planning is van belang voor de urenregistratie. Zodra jullie beiden akkoord zijn met de gewerkte uren in het plansysteem, geef jij jouw uren nog digitaal door in de urenadministratie en gaat het facturatieproces achter de schermen voor je aan het werk.

 

Hoe verloopt de administratie?

Wanneer je een dienst hebt gewerkt maken wij gebruik van de diensten van Paytra, onze partner in backoffice. Zodra jij jouw wekelijks gewerkte uren hebt opgegeven bij Paytra wordt de factuur met jouw uren digitaal verzonden aan de zorgorganisatie. Binnen 14 dagen ontvang jij vervolgens de betaling voor de geleverde diensten op je rekening. Je ontvangt dus steeds heel snel het bedrag, loopt geen risico bij betalingsproblemen van een zorgorganisatie en hoeft verder geen actie te ondernemen.

De kosten voor het gebruik van onze systemen (€20,- per maand exclusief b.t.w.) zijn al verrekend.

Zijn er nog vragen en of onduidelijkheden zie de FAQ en voorwaarden.

Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen

Klik hier of hier om gemakkelijk een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Arbeidsvoorwaarden als uitzendkracht

Klik hier of hier voor informatie van de overheid.